LEDIG TJÄNST

VI SÖKER IT-ADMINISTRATÖR

I rollen som IT-administratör på Kongamek kommer du arbeta i ett företag med god gemenskap och ha en flexibel roll med goda möjligheter att utvecklas.

OM TJÄNSTEN

Dina arbetsuppgifter kommer omfattas av att administrera Kongameks IT-system samt att ge support till våra användare. Det är fördelaktigt om du är noggrann och kan arbeta strukturerat. Tidigare erfarenhet av arbete i Windowsmiljöer, Microsoft Office 365 och Microsoft Active Directory är meriterande. Vi ser även positivt på att du har en förmåga att arbeta både självständigt och i grupp. Du kommer också vara med och påverka framtida inköp och strategier.

 

OM DIG

Som person är du ödmjuk och trivs att jobba hos ett företag som ständigt utvecklas och vill framåt. Du är tekniskt intresserad och kan hantera flera uppgifter samtidigt och vara flexibel för oförutsedda händelser. På Kongamek bemöter vi kunder och medarbetare genom att finnas tillhands, vara flexibla och med en god gemenskap.

 

OM KONGAMEK

Kongamek är ett familjeägt företag som grundades 1987 av Stig Haglund och hans son Paul. Bolaget hade sin grund i en mekanisk verkstad belägen i Konga, mitt i den småländska skogen. Idag, en generation senare, drivs verksamheten av Pauls barn, Jonathan och Johanna.

Sedan starten har man gått från att vara en liten mekanisk verkstad till att idag vara en av Skandinaviens marknadsledande aktörer inom materialhanteringsprodukter och vagnar, med Europas bredaste sortiment.

Vårt huvudkontor, lager och produktion finns i Konga. Vi har idag även dotterbolag med produktion i Anderstorp och Vietnam, och ett säljbolag i Tyskland (Kongamek GmbH), Frankrike och Norge.

Se filmen om Kongamek här >

MER OM TJÄNSTEN

Anställningsform: Tillsvidare (Inledningsvis med 6 mån provanställning)

Anställningsstart: Omgående

Anställningsvillkor: Heltid, lön enligt överenskommelse.

Plats: Konga.

 

ANSÖK OM TJÄNSTEN

Är du intresserad av tjänsten skickar du din ansökan med CV och personligt brev till Freddie Börjesson, freddie.borjesson@kongamek.se. Skriv ”Ansökan IT-administratör” i ämnesrubriken.

Sista ansökningsdag: 2021-01-31.

Välkommen med din ansökan!